Септември 14, 2017
Интересни / Продукти

adidas Originals представя колекция EQT за есен/зима 2017 с фотосесия с локални инфлуенсъри

adidas Originals представя новата колекция EQT облекло и обувки за сезон есен/зима 2017, вдъхновени от уникалната естетика и цветова палитра на оригиналната линия Equipment от 90-те години на миналия век.
 
Кликнете тук, за да разгледате цялата EQT селекция във Foot Court.

За да отбележи новите предложения в EQT колекцията, adidas Originals продуцира фотосесия с локални инфлуенсъри. Предложенията за облекла и аксесоари от колекция EQT есен/зима 2017 са налични в представителния магазин на adidas Originals в Mall of Sofia. Главните действащи лица във фотосесията са Иван Валериев, коафьор, Златомира Опрова, актриса и скейтъра Яворски. Снимките са дело на фотографа Васил Германов.
 
За жените, емблематичните EQT цветове като бяло, светлосиво и характерното EQT зелено са съчетани заедно в гама от артикули като рокли, спортни горнища и якета. Акцентиращи детайли като бродерии, светлоотражаващи щампи и прогресивно метализирани елементи, обогатяват гамата със спортен привкус и запазват духа и философията на  EQT.
 
В мъжката част на колекцията, сходни на тези принципи са приложени към по-класически издържана гама облекла, заменяйки EQT зеленото с много тъмносин EQT цвят. Завръщат се детайли като графични щампи с 3-те ленти, а в същото време моделите имат по-традиционно излъчване, модифицирайки класическото спортно облекло с фини корекции като издължени силуети и функционални джобове.
 
При обувките се открояват новата дамска интерпрeтация на силуета EQT Racing ADV, съчетаваща конструкция от еластичен текстил с бродерия в предната част на обувката, подчертана от поредица класически EQT детайли, като вдъхновената от модела Racing 93.
 
За мъжете се предлага ново издание на футуристичния модел EQT Support 93/17, използващ текстилна горна част с контрастни панели от мрежа и специални бродирани детайли. Представени в черно с бели контрастни детайли, резултатът е минималистичен прочит на един от най-емблематичните и иновативни съвременни дизайни EQT.

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...