Февруари 01, 2017
Интересни

FC Sneakerheads: Александър

За Сашо е без значение поредният брейк аут на Канйе. Често работи без да е спал, защото е гледал мачове на любимия си баскетболен отбор - Бостън Селтикс. И не на последно място, вече не намира място вкъщи за всички кецове, които е пръснал навсякъде.
 
All-time favorite?
Винаги съм бил голям фен на Jordan и Nike. Може би 90% от обувките, които нося са именно от тези два бранда. Харесвам най-вече ретро моделите, които навремето, нямаше откъде да се намерят. Aко изключим Jordan и Nike, наблягам предимно на Timberland. Любим модел за всички времена за мен винаги ще бъде Jordan XIII OG 'Flint'.  

Какво ти харесва в момента?
Не си падам много по hype-моделите, които заливат пазара в момента (Yeezy и т.н.). Миналата година си купих Jordan Horizon Prime Knit, от който останах много доволен, доста лек и удобен. Също така Jordan Westbrook 0. Доста изчистен модел, който може да се носи с почти всичко. Най-често нося класически кецове, Air Force 1, Air Max 90 и Cortez, но от време на време вадя и по някой ретро Jordan.

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
Без съмнение това е Nike Air More Uptempo, който беше детска мечта за мен и чаках 20 години, за да го имам. Също така Jordan 12 Retro 'Black Nylon'. Никога не съм носил ASICS Tiger и сега съм хвърлил око на Asics Gel-Lyte MT. Може би това ще е следващото нещо, което ще си купя.
 

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...