Юни 27, 2017
Интересни / Отбор

FC Sneakerheads: Бобката

За Бобката чуждото мнение не е от значение. Не се влияе от друго освен от себе си, относно това какво му харесва и какво не. Той е от хората, които не приемат  да са втори, винаги се стреми да е на върха. Освен, че се занимава с бойни спортове, обича и да играе баскетбол. Развива ъндърграунд рап културата с пълна сила, а това няма как да става без да поназнайва това-онова и за кецовете. Просто Бобката си е снийкърхед.
 
All-time favorite?
Любимият ми кец е Jordan XI Columbia, обожавам тази обувка... Перфектна е за мен! Също така съм голям фен на Nike Air Max 95 Black Essential, мега стилен кец и перфектен за джиткане из софийските улици, БАТЕ!

Какво ти харесва в момента?
Фен съм на дизайнерските кецове, въпреки че освен на участия и на някои специални вечери не ги слагам. Raf Simons ми е един от топ фаворите, тук съм донесъл моя Raf Astrounaut модел, както и Rick Owens High Top - тях съм ги взимал преди няколко години от  Ню Йорк, скъсал съм ги от носене, на участия...  и не са мръднали. Знаеш: QUALITY over QUANTITY. За всекидневно носене адски много ме кефят Nike Air Presto, Air Max 95, Jordan IV (всичките ги има в магазина мехехехе), като напоследък съм започнал да нося адски много и ASICS. Mега удобни, топ са, УВАЖЕНИ СА!

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court ?
Колекцията е прекрасна. Има толкова различни модели, има за всеки по нещо: от най-изчистените до най-шарените модели, от мега стилни кецове до обувки, които може да сложиш с костюм.  Радвам се, че съм част от отбора на Foot Court, щастлив съм, че снийкър-културата се развива в правилна посока, благодарение на такива магазини, които помагат именно за това!

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...