Октомври 13, 2016
Интересни

FC Sneakerheads: Емо

Емо е един от онези снийкър-фенове, които не се влияят от това какво е хайпнато в момент. Кара фикси (заедно с Иван Топлийски и Делян Стефанов е основател на Sofia Fixed Gear, група която има за цел да популяризира фикси културата) и се занимава професионално с 3D визуализации. А едно от най-любопитните неща около него е, че е сред основателите на Dlirium, българският снийкър-бранд, който има зад себе си вече два модела и от който с нетърпение очакваме следващата стъпка.

All-time favorite?
За мен любим силует винаги ще е Reebok Pump Fury, независимо дали е в OG разцветка или някоя колаборация с лачени акценти, плетива и “pony hair”. Има нещо странно в този модел, коeто ме привлича. Love it or hate it!

Какво ти харесва в момента?
В момента наблягам стабилно на “running shoes”, но не пропускам поне веднъж в седмицата да изкарам някой Dunk от килера.

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
New Balance селекцията ви е много силна (от достъпните 574 до “Made In England” моделите), затова и съм си заплюл няколко чифта.  ASICS много силно се завърнаха на сцената през последните 2-3 години и се влюбих в Gel-Lyte Runner-a, който наскоро вкарахте. Чакам в бъдеще и Nike Roshe 2 да ги видя при вас. И повече Reebok да има!
 

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...