Декември 08, 2016
Интересни

FC Sneakerheads: Марин

Марин е архитект по образование, но това е само една част от личността му. Някои го познават от рап периода му, други от графити периода. Подвизава се и като DJ, и можете да го засечете по софийските клубове да върти копчетата. Но нас повече ни интересува какво крие в кутиите натрупани на стената, защото освен всичко изброено е и снийкърхед.

All-time favorite?
Със сигурност това е една от емблемите на снийкърхед културата – Air Jordan (колкото и тривиално да звучи), от 1 до 12 всичките са любими. Причината е многото и различни разцветки, които придават на обувката спортен и в същото време доста непринуден вид. Ако трябва да сложа модел на първо място, това е Air Jordan 11 Concord.

Какво ти харесва в момента?
Харесвам различни обувки според настроението, от рънъри до Тimberland. В момента съм насочил внимание към Filling Pieces - бранд от Амстердам, който напоследък се появява все повече и повече в снийкър-списания и издания. Харесва ми това, че са някъде по средата между high-end fashion и streetwear, и в същото време са компания, която колаборира с други брандове, при това доста сполучливо, като успяват да държат цените си достъпни за повечето хора.

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
Харесвам разнообразието в селекцията на магазина, има всичко за всеки. Най-голямо впечатление правят Air Jordan 12 Deep Royal Blue & Retro Black Nylon. Adidas NMD XR1 за моя вкус също печелят по точки, пред останалите модели. Друга обувка, от която не мога да откъсна очи е Asics Gel Lyte V “Borealis”. 

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...