Ноември 04, 2016
Интересни

FC Sneakerheads: Румен

Ако искате да видите някой истински лимитиран чифт – обърнете се към Румен, той винаги има нещо интересно в гардероба си. Интересите му в сферата са доста разнообразни като варират от скейт и атлетик брандовете, та чак до “high fashiоn” такива. От няколко години се занимава и със собствен бранд за дрехи носещ името G Stance, който предлага лимитирани серии за ценители. А от тази година е част от екипа и една от движещите сили зад Foot Court Пловдив. 
 

All-time favorite?
За мен моделът на всички времена е Nike Аir Mag. През 2011 г. имах шанс да се сдобия с него на добра цена, но не бях толкова навътре в снийкър-културата, за което все още съжалявам.
В момента шансът да имаш тези обувки е минимален. На цената, на която могат да се открият, по-скоро бих си купил колата от филма (DeLorean-a от Back To The Future) ха-ха-ха.

Какво ти харесва в момента?
Като се замисля напоследък доста съм се отдалечил от “hype” моделите и предпочитам да виждам надпис “Made In Italy” на кецовете ми. Причината е качеството и начинът, по който се предлагат (опаковки, сертификати и т.н.). Харесва ми това, че е отделено повече внимание на детайлите.

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
Една от причините да съм в колектива на Foot Court е именно тази, че магазинът разполага с едни от най-добрите модели на българския пазар. Моите фаворити са Nike Air More Uptempo и Jordan 12 “Varsity Red”. Очаквам с нетърпение новата селекция от Adidas. Дочух, че ще има доста интересни неща.

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...