Септември 19, 2017
Интересни

FC Sneakerheads – Screamoe

Александър Атансов - известен  повече, като Screamoe е доста креативна личност, с доста разнородни интереси. Той е Community Manаger в рекламна агенция , вокалист на хардкор  групата Last Remains, а съвсем наскоро, заедно St3ykul от Fruit Sessions стартираха много интересния музикален проект - Marble Souls. А, освен всичко останало, Screamoe има доста сериозен поглед и отношение към стрийтуеър и снийкър културата. Вижте какво има да каже той.

All-time favorite?
Брандът, на който винаги се опирам, когато стане дума за качество, е Nike. Не напразно голяма част от обувките ми са именно на тази марка. Определено най-любимата ми обувка си остава Nike Air Max 90 Infrared. В продължение на години исках да се докопам до точно този модел в тази разцветка и през лятото на 2015 г. успях. Пускат ги един път на няколко години и с нетърпение чакам следващия им релийз. Но ако трябва да избера само един модел, който да нося до края на живота си, то това ще е Nike Air Force 1. Няма по-добра обувка. Period.

Какво ти харесва в момента?
Последно си взех Nike Air Presto и останах много впечатлен от дизайна, удобството и лекотата на обувката. След като ги пръснах от носене цяло лято, сега ги използвам за тренировка и ги препоръчвам горещо. От по-новите неща на Adidas харесвам NMD, INIKI и EQT Support 93/17. Хвърлил съм око и на един модел Puma x Stampd. Като цяло съм фен повече на класическите модели и бих заложил повече на тях.

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
Adidas EQT Support 93/17 от последното зареждане в магазина, Nike Air Presto, Air Jordan 4 “Pure Money” и Air Jordan 1 Mid “NewLove”. Всеки един от тези модели си заслужава.
 

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...