Март 14, 2017
Интересни

FC Sneakerheads: Яна

Яна е от тези хора, които винаги могат да те накарат да се усмихнеш. Жена със силно изразен личен стил, след която е трудно да не обърнеш глава, когато я видиш по улиците. Автор e на блога Trashyellow, който много скоро ще възобнови своята дейност в областта на модата. Освен запален фен на стрийт културата, тя разполага и с доста интересна колекция от кецове. Нека видим какво крие в гардероба си.
 
All-time favorite?
Air Jordan 1 Retro GS "Black/Metallic Gold" от клипа на Cassie Me&U, когато ги сменяше с обувка на ток. За времето си беше доста впечатляващo.

Какво ти харесва в момента?
Имам афинитет към леко кривите форми на обувки, леко грозновати,  въпреки че това е доста относително понятие. Много се кефя на Reebok InstaPump Fury. За момента имам само един чифт, но ще наваксам с още различни разцветки. Луда съм по траши кецките на GGDB!

Какво привлича вниманието ти в настоящата селекция на Foot Court?
Харесва ми, че има за всеки по нещо – от супер класически модели AF1 в бяло, до супер тренди Tubular –и в камо принт или Superstar на цветя. Всичките предложения от NB са ми фаворит. Виждам, че вече има NMD OG, така че се мятам на него! 
 

Търсене

Език BG EN
Валута лв. $
Loading...